Rebranding af Krone Kapital

Krone Kapital er en solid dansk ejet aktør på det danske leasingmarked. Virksomheden ejes ligeligt af Sparekassen Thy, Thisted og Sparekassen Kronjylland, Randers. 

KUNDE
Krone Kapital

OPGAVE
Visuel identitet

PROJEKTSTART
2017

OM PROJEKTET

Krone Kapital har fået et elegant og mere tidssvarende visuel identitet, designet med enkelthed og logik for øjet. Derudover har vi udarbejdet en designguide til kunden, så det fremadrettet bliver nemmere, at holde den røde tråd i virksomhedens kommunikation.

 

Hvad indeholder en designguide?

En designguide er en beskrivelse af en virksomheds designelementer dvs. logo, farvepalette, supergrafik, billedestil, typografi mv., og en guide til hvordan de benyttes. Heri beskrives hvordan vi som reklamebureau, har arbejdet med Krone Kapitals professionelle grafiske kommunikation, f.eks. brochurer og website, og hvordan Krone Kapital selv kan producere konsistente grafiske produkter i hverdagen.

 

Supergrafik

Vi har designet et supergrafisk element, der kan skabe genkendelighed, uden at man behøver overeksponere logoet. Elementet i supergrafikken er en dynamisk variation af bomærket (kongekronen) som foldes ud og omdannes til f.eks. stier og veje til trafikalske elementer – ja kun fantasien sætter grænserne.