Kvalitet, trin for trin

Thy Trapper har siden 1982 fremstillet individuelle trætrapper efter specialmål i håndværksmæssig høj kvalitet. Produktionen er gennem alle årene foregået på fabrikken i Thisted, og mange af medarbejderne har været ansat i over 25 år. Virksomheden ejes i dag af indkøb-/udviklingschef Benny Rytter, produktionschef Jan Nielsen og direktør Michael Pedersen.

KUNDE
Thy Trapper

OPGAVE
Visuel identitet, webdesign og tryksager

PROJEKTSTART
2018

OM PROJEKTET

For Thy Trapper giver dygtige og erfarne håndværkere og materialer af høj kvalitet det bedste resultat, i kombination med anvendelsen af moderne teknologi som 3D-konstruktion og CNC-fræsning.

Det har gennem hele den grafiske proces være vigtigt for os, at Thy Trapper også i fremtiden skulle udstråle høj kvalitet, godt håndværk, men også være med på beatet. Derfor satte jeg en ære i at finde frem til et visuelt sprog, som med hjælp fra et responsivt bomærke kan symbolisere bl.a. udvikling, succes, vækst og ikke mindst trapper.

Det typografiske udgangspunkt for navnetrækket er skriften Questa Grande, dog med flere efterjusteringer. Kontrasten i skrifttypen er forholdsvis høj, men de tynde dele og de åbne sheriffer er på samme tid stærke nok til at forhindre tegnene i at bryde op. Hvor standard versionen af Questa er lidt af en arbejdshest, er Questa Grande elegant og raffinerert i detaljerne, og blev derfor også oprindeligt tegnet som en hyldest til de gamle typografer Firmin Dinot og Giambattista Bodoni. For mig er det på samme tid en hyldest til Thy Trappers gamle visuelle identitet.