Nyt website til Thyhallen

Thyhallen huser mange aktiviteter, og er et vigtigt samlingspunkt for hele Thy. Det gælder både svømmecenteret, motionscenteret, sportscaféen og hallerne, som kan bookes til mange formål.

Derfor var det vigtigt at deres nye hjemmeside skulle være lige så funktionel som hallen selv, men uden at blive uoverskuelig eller forvirrende.

KUNDE
Thyhallen Idræts- & Kulturcenter

OPGAVE
Website

PROJEKTSTART
2018

OM PROJEKTET

Det første der ses, er et stort hero-element med et slideshow af billeder fra hallen. Den får siden til at virke indbydende og dynamisk. Her er også direkte adgang til Åbningstider og Rutevejledning til dem, der ikke er hjemmevante i hallen.

I næsten samme åndedræt findes quicklinks til nogle af de mest besøgte sider, samt links til vigtige undersider. Brugerens behov er i centrum for designet.

Til dem der er mindre kendte i centeret eller måske overvejer at besøge centeret for første gang, findes der en SEO-venlig tekst som fortæller om centeret, og som samtidig bidrager til sidens rangering på Google.

Det er let at navigere fra én underside til den næste via en sidemenu, så man aldrig skal ”følge brødkrummerne” for at finde tilbage.

Skulle man have spørgsmål, kan man kontakte en medarbejder direkte, eller downloade deres kontaktinformation til sin smartphone, så det er let at finde igen.