Webdesign til Danmarks andenstørste slagteri

Tican/SB Pork slagter ugentligt mere en 70.000 svin og har forhandlere i mere en 50 lande. Dermed er Tican/SB Pork en international fødevarevirksomhed og har produktion og salg af svinekød til detail- og industrikunder.Deres fokus er på kvalitet, fødevaresikkerhed og sunde svin, og deres hjemmeside skal fungere primært som informationsplatform for både kunder og leverandører. 

KUNDE
Tican/SB Pork

OPGAVE
Webdesign

PROJEKTSTART
2018

Enkel og overskueligt

På enhver hjemmeside er det vigtigt at have en tydelig menustruktur med et ligeså tydeligt logo. Det gør det let for brugerne at finde den information, de skal bruge, og samtidig vide hvordan de kommer tilbage til forsiden. Det gør oplevelsen let og overskuelig. Derfor er Tican/SB Porks menu også enkelt struktureret med tydelige logoer og piktogrammer.

Et modul med højrestillet tekst og venstrestillet foto giver en lækker mulighed for at indsætte quicklinks til f.eks. ”om os”. Her er også masser af plads til en SEO venlig tekst om Tican og SB Pork.

Et modul der er opdelt i ”til leverandører” og ”til kunder” gør det let for brugeren at finde relevant information, ud fra de to gruppers typiske behov: til leverandører er det f.eks. hurtig adgang til ”Grisebørsen” eller ”Tilbud til leverandører”, og for kunder er det f.eks. genveje til ”Kvalitet” og ”Fødevaresikkerhed 

Et par fremhævede cases om besøg hos landmænd giver indblik i produktionen af kød helt fra starten. Det giver tillid og understøtter Tican/ SB Porks brand ved at fortælle historien om de sunde svin.

 

Let at vedligeholde

Tican/SB Porks nye hjemmeside er udviklet i Umbraco, som Kong Gulerod Reklamebureau er specialister i. Det er sat op på en sådan måde, at Tican/ SB Pork selv har let ved at opdatere og vedligeholde informationen, så det altid er korrekt og opdateret.

Tican/SB Pork skriver også jævnligt selv artikler og nyheder om branchen og virksomheden, og med den brugervenlige backend er det let for dem selv at indsætte det nye indhold dér, hvor de gerne vil have det.